Køb emballage og beskyt dine forsendelser

I denne travle juletid skal mange gaver og forsendelser afsted til de rette personer. Og i denne tid med COVID-19, hvor vi ikke bare kan køre forbi og give vores gaver personligt, er det ekstra vigtigt at få sendt alle vores pakker sikkert afsted. Derfor bør du være ekstra opmærksom på at få investeret i god emballage, så dine pakker bliver beskyttet ordentligt og uden bekymring. Hos Billig Emballage kan vi netop tilbyde gode kvalitets løsninger for din emballage, så du uden bekymring kan anvende vores produkter til at pakke dine gaver ind og sende dem sikkert afsted. Vores udvalg er stort og vores service er i topform, hvilekt du kan læse mere om her, hvor vi præsenterer hvad vi kan gøre for dig her hos Billig Emballage. Du kan også gå direkte ind på vores hjemmeside emballage og se vores store udvalg allerede i dag og bestilt dine produkter. 

Indholdsfortegnelse

  • Stort udvalg – alt efter dit behov
  • Vores service er i topform, så bare spørg løs

Stort udvalg – alt efter dit behov

Vi hos Billig Emballage kan tilbyde en lang række forskellige produkter, så du altid kan finde en løsning der passer til dit behov. Fælles for alle vores produkter er den gode kvalitet, som vi kan tilbyde, hvilekt garanterer dig, at du får produkter som kan sikre dine gaver og forsendelser. Vores sortiment strækker sig fra alt muligt, lige fra papkasser, bølgepap, boblefolie, boblekuverter, lynlåsposer, postæsker, tape, indpakningspapir, forsendelsesposer og kassefyld, til manillamærker, paprør, silkepapir, strækfilm, prøvekuverter og mange mange andre ting. Vi har opdelt vores hjemmeside efter kategorier, så du hurtigt kan browse dig frem til det produkt, som passer til dine behov. Alle vores produkter fås også i forskellige størrelser, mål, farver og materialer, så vi kan møde så mange behov som muligt. 

Vores service er i topform, så bare spørg løs

Sidder du og er i tvivl om, hvilke produkter der passer til dine behov, eller hvordan et produkt virker, så tøv ikke med at kontakte os. Med vores mange års erfaring står vi klar til at vejlede og assistere dig, både før og under dit køb, men også efter dit køb, hvis der skulle opstå en situation, som du har brug for hjælp til. Du kan enten kontakte os per telefon eller per e-mail, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage, så du kan komme videre med dit køb af emballage. Gå ind på vores hjemmeside emballage og start med at browse rundt i vores store sortiment, eller kontakt os allerede i dag hvis du søger noget specifikt, som vi kan hjælpe dig med.