Bæredygtige møbler produceret med traditionel teknik

Prøv at forestil dig at kunne købe flotte, design møbler til dit hus, med god samvittighed og til en god pris. Vi har en god nyhed, hvis du kunne forestille dig dette. For nu behøver du ikke forestille dig det mere: Muligheden er nemlig let tilgængelig for dig! Hos Sika Design tilbyder vi nemlig flotte design møbler, som er lavet af rattan og som er blevet producerede bæredygtigt, så du med god samvittighed kan købe møbler til dit hjem. Læs med her hvor vi giver dig en kort introduktion til hvad vi kan tilbyde dig hos Sika Design, eller gå direkte ind på vores hjemmeside Rattan møbler hvor du kan læse mere om vores møbler og produktion, og hvor du allerede i dag kan bestille dine møbler. 

Indholdsfortegnelse

  • Rattan – et bæredygtigt materiale til møbler
  • Traditionel teknik bag møblerne
  • Et stor udvalg af møbler

Rattan – et bæredygtigt materiale til møbler

Rattan er en græsart, som vokser op ad træerne i regnskoven. Det er kendt for at kunne vokse sig op til hundrede meter højt, da det er verdens næst hurtigste voksende materiale. Rattan regenererer i løbet af fem til syv år og er derfor et bæredygtigt produkt at anvende til produktion. Rattan er solidt og hult og kan nemt bøjes. Derudover er det et ekstremt slidstærkt materiale, som kan holde i mange generationer. Det er modstandsdygtigt over for varme, kulde og temperatur udsving, så dine møbler lavet af rattan kan sagtens klare at stå i for eksempel en udestue. 

Traditionel teknik bag møblerne

Møbler fra Sika Design er alle flettede af rattan ved håndkraft og efter en klassisk tradition fra Indonesien, hvor fletning af rattan har været anvendt i århundrede. Derudover former vi også møblerne ved håndkraft, og alt i alt anvender produktionen af vores møbler ganske få maskiner, hvilket gør dit køb bæredygtigt. Med lokal arbejdskraft og respekt for traditionen har vi altså fundet en måde at fusionere traditionel flette teknik med moderne designs til møbler, og det hele er pakket ind i en bæredygtig pakke til dit hjem. 

Et stor udvalg af møbler

Hos Sika Design er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af flotte møbler. vi kan tilbyde behagelige lænestole, som du vil kunne sidde behageligt og rart i, og som samtidig bringer et flot design ind i dit hjem. Vi har lækre sofaer med plads til op til fire personer, hvor du kan samle familien i en behagelig og bæredygtig stol. Vi kan tilbyde mange forskellige slags spisebordsstole i forskellige designs og farver. Mulighederne er mange, så gå ind på bliv inspireret hos Rattan møbler allerede i dag.