Sådan kan dørene i dit hjem spille sammen

Når du skal vælge indvendige døre til dit hjem, er der mange overvejelser, du kan gøre dig. En dør er ikke bare en dør, og derfor bør du tage stilling til, hvilken type dør du ønsker, i forhold til de rum, den skal sidde ved, samt hvordan din indretning er i dit hjem. Herunder finder du et par tips til, hvad du kan overveje, når du skal finde de helt rette døre til dit hjem.

Uanset hvad, er det altid en god idé at søge inspiration. Du kan fx besøge Melholt.nu for at se deres store udvalg af døre til dit hjem. Der er nok at lade sig inspirere af, og måske du finder frem til en løsning, du på egen hånd ikke selv havde fundet frem til.

Indholdsfortegnelse

  • Søg inspiration online
  • Hvilke døre passer sammen?
  • Skal dine indvendige døre have en farve?

Søg inspiration online

Det er altid en god idé at benytte sig af de muligheder, man har til rådighed, og her er internettet i den grad kommet for at blive. Søg derfor inspiration online. Om det er i form af billeder, der kan inspirere, eller ved at kigge på webshops er helt op til dig. Uanset hvad du søger efter, kan du finde frem til billeder og løsninger, der får dig videre i din proces.

Hvilke døre passer sammen?

Du behøver ikke at lede efter en enkelt løsning, når det gælder dine indvendige døre. Du kan også undersøge, hvordan forskellige døre kan komplementere hinanden. Det kan både være i form af forskellige former, farver og stilarter. Du kan fx kombinere døre med glas og døre uden glas. Eller kombindere en dobbelt dør med enkelte døre. Kombinationsmulighederne er uendelige. Farver er også populære, og har du fx forskellige farver på væggene i rummene i hjemmet, kan du overveje, hvordan farvede døre kan spille sammen med disse.

Skal dine indvendige døre have en farve?

Farvede døre kan være med til at afspejle din personlighed og din stil. Det er også en god løsning, hvor du ønsker at fuldende en bestemt stemning i et rum, hvor forskellige farvekombinationer allerede er til stede, og hvor farven på døren vil bidrage til det sidste.

Forestil dig et rum med fx en masse varme farver. Et rum, du søger, hvor du slapper af og hygger dig på grund af de afslappende og behagelige farver. Forestil dig så, at du vælger en helt normal dør i hvid – den mest typiske farve til en dør. Dette kan fremstå koldt og bryde fuldstændigt med farvetemaet. Derfor kan det have så stor betydning.

Læs også Find den helt rigtige indvendige dør til dit hjem hos nyamagerbrogade.dk.