Få København ind i dit hjem

I Danmark kan vi være stolte af vores flotte hovedstad, som er fyldt med flotte og historiske bygninger, kulturelle områder og spændende liv. Byen er fyldt med liv og glæde, og nu er det muligt at få denne glæde ind i dit hjem også. Hos VilaKula kan du nemlig købe vores to København plakater, så du kan få København ind i dit hjem. Det er en smuk måde at få byen og dens Danmarks historiske kendetegn med ind i hjemmet, som vil pynte med flotte farver og bekendte bygninger og områder. Du kan altid vælge at købe en plakat, men vi vil absolut anbefale dig at købe begge København plakaterne for at få det fulde billede af vores smukke hovedstad. Plakat et indeholder 18 bygninger og vartegn, og plakat to indeholder 20 bygninger og seværdigheder. Gå ind på vores hjemmeside København plakat og se plakaterne og bestil dem allerede i dag, eller læs med her hvor vi præsenterer plakaterne for dig. 

Indholdsfortegnelse

  • Hele København samlet i to plakater
  • Flotte plakater i god kvalitet
  • God service når du køber hos os

Hele København samlet i to plakater

Københavns historie strækker sig tilbage til omkring år 800 hvor København blot var et lille fiskerleje. Den historie vil vi fortælle på vores plakater, hvor du vil kunne finde hele historien. Nogle af de flotte bygninger og områder, som du vil kunne se, er Tivoli, Hovedbanegården, Nyhavn, Operaen, Glyptoteket, Børsen, Langebro, Marmorkirken, CopenHill, Christiansborg, Rådhuset, Christianshavn, Rundetårn, Amalienborg, Zoologisk Have, Axel Towers, Palads Teatret, Det Kongelige Teater, Den Lille Havfrue, Cirkusbygningen og mange mange flere. 

Flotte plakater i god kvalitet

København plakaterne er trykt på 200 gram semimat kvalitetspapir, som giver dig den bedste kvalitet. Papiret er FSC mærket, så miljøet skånes så vidt som muligt. Designet for plakaterne er i skandinavisk stil, med elegant grafik og detaljer, som får plakaterne til at passe perfekt ind i hjemmet. Plakaterne kan fås i to forskellige størrelser, enten 30 * 40 centimeter og 50 * 70 centimeter. Derudover kan du tilvælge en ramme til dine plakater, enten en sort, hvid eller egetræs ramme, som vil pynte på væggen derhjemme. 

God service når du køber hos os

Hos VilaKula tilbyder vi top service, så du med ro i maven kan handle hos os. Vi tilbyder blandt andet fri fragt i Danmark til alle GLS pakkeshops i landet, vi tilbyder dig 60 dages fuld returret, vi garanterer dig hurtig levering og så kan vi stolte fortælle, at vi er rangeret med 5 stjernet kundeservice. Vi glæder os derfor også til at hjælpe dig med at få København ind i dit hjem!