Få hele historien om Breitling uret

Hele brandet bag breitling er utrolig eksklusivt, gennemført og en fast spiller på det store marked indenfor ure. Faktisk kan vi gå helt tilbage til 1884, hvor Leon Breitling valgte at bygge et lille urværksted op til at kunne fremstille nogle helt særlige instrumenter, der kunne gøre netop ham interessant for urebranchen. De store tanker begyndte altså allerede at blomstre i La Chaux de Fonds i Schweiz side om side med de smukke alper for over 130 år siden. Leon Breitling var forud for sin tid, hvilket også kommer det anerkendte uremærke tilgode i dag. Faktisk er det kun Rolex og Patek, der udover Breitling kan prale af at være selvstændige urebrands i dag, efter vi skriver 2021, men det er i dag Breitlings misson: De ville være uafhængige. De ville være deres helt egen urproducent uden påvirkning udfra. 

Indholdsfortegnelse

  • Stadig Leon Breitlings værk
  • Troede ikke selv på succes 

Stadig Leon Breitlings værk

De overvejelser, som grundlæggeren Leon Breitling gjorde sig i 1884, gør sig stadig gældende i dag og bliver også brugt på de allernyeste kollektioner, der bliver sendt ud til offentligheden. Præcis som dengang gennemgår hvert eneste ur en omfattende test af personer fra C.O.S.C-instituttet, som er eksperter, når det kommer til tid. Intet er altså overladt til tilfældighederne, men hos Breitling sætter man også en ære i at gøre sig umage. Især fordi det den dag i dag er ganske få, der vælger at producere deres ure nationalt og få udført lige præcis den her test, men også i et land som Schweiz. Sagt med andre ord. Der er en grund til kvaliteten og eksklusiviteten. Alt bliver fulgt til dørs fra produktion til uret lander på håndleddet af kunden. 

Troede ikke selv på succes 

Det finurlige ved hele historien om Breitling med Leon ved roret er, at han ikke engang havde drømme og forhåbninger om at skabe et brand af den kaliber, som Breitling urene kan bryste sig af at være i dag. For udover at være det mest eksklusive og luksuriøse brand både i Danmark og resten af verden, er der i dag enthusiaster indenfor ure, der i spænding venter op til lanceringen, når der kommer et helt nyt Breitling-ur. Det er en sensation, også fordi det altid er spændende, om der er blevet tilføjet yderligere til den imponerende teknik og urværket. Der er altid garanti for overraskelser, også selvom det ikke var Leon Breitlings oprindelige tanke med hans lile værksted i landsbyen midt i Schweiz.