Forskellige typer teknologi til udskrivning af logo-design

Vigtigheden af ​​et logo er kritisk for at hjælpe dig med at skille sig ud fra dine konkurrenter. At have et effektivt logo kan begejste og udløse forskellige reaktioner hos din modtager, og logo design kan opnå dette. For at få dig et effektivt logo-design skal du have effektiv branding. En måde at opnå denne branding på er at udskrive disse logoer. Du kan udskrive dit logo fra din computer, men det ender med at føles billigt. Der er forskellige typer teknologi til at udskrive disse logoer og uddele til potentielle kunder, og logo design har alle disse oplysninger.

Dine muligheder for print

  1. Silk screen printing. Dette har en tendens til at være det mest populære, fordi det kan anvendes til mange materialer og har en bred rækkevidde i størrelser. Designet er trykt på forskellige ark med forskellige porøse huller for at give farven mulighed for at sive igennem i det ønskede område. Dette gør det muligt for designeren at anvende flere farver og kan bruges på flere materialer. Det kræves tid for at lade designet tørre, men det er billigt, holdbart og kan gengive farverne effektivt.
  2. Udskrivning af pude. Et billede oprettes ved hjælp af en pude. Den tegnede skitse har en pude placeret ovenpå, og denne pude kopierer dette billede. Derefter overfører puden dette billede til det ønskede materiale ved at trykke på materialet. Dette giver dig mulighed for at have en række størrelser til det ønskede materiale og er holdbart. Der er lave omkostninger og det er ganske hurtigt, omkostninger afhænger normalt af, hvor mange farver der er behov for.
  3. Udskrivning af varmeoverførsel. Dette er oprindeligt udviklet til at stryge lapper på en skjorte. Normalt oprettes et billede på computeren og udskrives på en voksoverførsel. Denne voks placeres over materialet, og varme bruges herefter til at overføre billedet. Disse billeder har en tendens til at have kompliceret design og kan modstå mange forhold. Dette er ideelt til uniformer og har en moderat højere pris end andre teknikker.
  4. UV-udskrivning. Denne metode bruger ultraviolet hærdeteknologi, og det anvendte blæk er specialiseret til at tørre hurtigere. Dette blæk tørrer, når det udsættes for UV-lys, hvilket tillader et skarpere billede, fordi udtværingspotentialet er nedsat. Materialet tørrer hurtigere, det har en tendens til at være skarpere, det er nyttigt til mange materialer og bedre for miljøet. Dette har en tendens til at være dyrere end andre teknologier, og den samlede udskrivningshastighed er langsommere på grund af specialudstyr.
  5. Offsetprint. Den hurtigste måde at udskrive mange ordrer på normalt papirmateriale. Maling påføres kontinuerligt af ruller på forskydningsrullen, der overfører den til mediet. Dette giver dig mulighed for at køre hundreder af papirstykker inden for få minutter. Normalt er der behov for bulkordrer, til gengæld får du god kvalitet og denne metode er hurtigere end det meste andet teknologi.